Cameră Triplă Premium

De la 410LEI / pe noapte
Max. Guests
2 Adulți / 2 Copii
Booking Nights
2 Min.
Bed Type
Pat matrimonial
Area
25 m²

Specificații

Camerele Triple Premium sunt clasificate la 3 stele, au balcon și vedere la mare frontală. Acestea sunt dotate cu pat matrimonial mare și un fotoliu extensibil și pot caza o familie cu doi adulți și doi copii, din care un copil care doarme în același pat cu parinții și celălalt copil care doarme în fotoliul extensibil.
Dimensiunea aproximativă a camerei este de 25 de metri pătrați

Facilități cameră

Internet wi-fi gratis, TV Led Smart Samsung Full HD cu diagonală de 108 cm, care poate reda ceea ce vizionați si într-o boxa special amenajată în baie, cană fierbator cu produse de bun venit gratuite, ceai și nescafe, minibar (cu plată), seif cu cifru pentru păstrare valori personale, aer condiționat.

În cameră beneficiați de papuci și halate pentru confortul dvs.

Băile sunt dotate cu cabină de duș, uscător de păr, adaptor priza UK și telefon.

Desigur că articolele de toaletă sunt gratuite, ca: sampon, gel de duș, body lotion, cască duș, set de bărbierit, set igienă, burete de silicon, set de cusut, pungă lenjerie, toate pentru un confort de 3 stele.

Servicii incluse în tarifele camerelor

Acces gratuit la parcare în limita disponibilității. Nu se poate face rezervare în prealabil și nu se asigură locul de parcare pe durata sejurului.

Check-in: începând cu ora 14:00, iar în perioada 01.07 – 31.08 începând cu ora 18:00, însa, dacă sunt camere disponibile, cazarea se poate face și mai devreme. Pentru acest lucru, vă rugăm să contactați recepția în prealabil

Check-out: pana in ora 12:00
Tarife late check-out: intre ora 12 si 14 se achita in plus suma de 100 Lei, intre orele 14:00-16:00 se achita suma de 150 Lei, iar dupa ora 16:00 si nu mai tarziu de ora 20, aferent ultimei nopti de cazare.

Late check-out se poate face doar la confirmarea recepției că există cameră disponibilă, în caz contrar camera se va elibera până în ora 12:00 a zilei de ieșire.

Mențiuni

La cerere și dacă este disponibil, se poate adăuga un pătuț pentru bebe.
Nu se pot adăuga paturi suplimentare.
În interiorul hotelului, fumatul nu este permis, exceptând spațiile special amenajate.
Accesul cu animale de companie în interiorul hotelului nu este permis.

Disponibilitate Cameră

  • Disponibilă
  • Indisponibilă

Room Services

Breakfast
Mini Bar
Widescreen TV
Air Conditioner
Wi-Fi
Hair Dryer
Coffee Maker